Superior 14 Hydro Whey Zero 908g

Home » Prodavnica » Superior 14 Hydro Whey Zero 908g
Akcija!

Superior 14 Hydro Whey Zero 908g

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Kratak opis:

 • 30 g visokokvalitetnih nemasnih proteina po porciji
 • Bez dodatog šećera 
 • Manje od 1g ugljenih hidrata po porciji
 • Hrani mišiće i sprečava razgradnju
 •  Ubrzava oporavak
 •  Brza apsorpcija

Original price was: 4,190.00 RSD.Current price is: 2,890.00 RSD.

Superior 14 Hydro Whey Zero Protein  obezbeđuje impresivnih 30 g visokokvalitetnih nemasnih proteina po porciji, sa dodatkom BCAA koji pomažu vašem telu da podmiri troškove intenzivnih vežbi mišića. Kombinujući L-leucin, L-izoleucin, L-valin i L-glutamin u mešavinu, ova formula nema dodatog šećera i manje od 1g ugljenih hidrata po porciji.

Zašto odabrati  Superior 14 Hydro Whey Protein?

 

Hydro Whey Zero Protein  je visokokvalitetan proizvod koji pruža izvanredne prednosti za sve one koji žele maksimalne rezultate u treningu. Sa svojom naprednom formulom koja kombinuje različite oblike proteina sirutke (whey) i aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), Hydro Whey Zero će vam pomoći da postignete svoje fitness ciljeve.

Glavna prednost Hydro Whey Zero proteina je upotreba whey hidroizolata, koji je već delimično razgrađen-svaren. To znači da se ovaj oblik proteina brže probavlja i apsorbuje u poređenju sa drugim koncentratima i izolatima proteina. Brža apsorpcija   omogućava vašem telu da ih iskoristi odmah nakon treninga, podržavajući oporavak mišića i rast.

Hydro Whey Zero takođe sadrži whey izolat, koji je obrađen kako bi se uklonile gotovo sve masti i laktoza. To rezultuje visokim udelom proteina od 88% do 95%, što je posebno korisno za one koji imaju probleme sa varenjem  mleka-laktozom. Izolat se lakše podnosi od koncentrata i pruža vam visoko kvalitetne proteine bez nepotrebnih dodataka.

Dodatna prednost Hydro Whey Zero Proteina je prisutnost BCAA aminokiselina u slobodnom obliku. BCAA su ključne za izgradnju mišića i oporavak, ali često se vezuju u peptide proteina, što može usporiti njihovu probavu i apsorpciju. Međutim, u slučaju Hydro Whey Zero, BCAA su dodane u slobodnom obliku, omogućavajući im da brzo deluju i podrže vaše mišiće.

Ovaj proizvod takođe sadrži i surutkin koncentrat u najboljoj mogućoj verziji - cross-flow i ultrafiltrirani whey protein koncentrat. Ova kombinacija različitih oblika proteina pruža sveobuhvatnu podršku za izgradnju mišića i postizanje optimalnih rezultata.

Hidrolizovani protein surutke je prethodno svareni i delimično hidrolizovani proteinski prah. Tokom hidrolize, proteinski lanci se razlažu na peptide pomoću posebnih enzima, što skraćuje vreme potrebno za varenje i apsorpciju date formule. Hidroliza potencijalno bolje transportuje aminokiseline iz creva u mišiće, čime se povećava brzina isporuke proteina. Kao rezultat toga, jetra ima manje vremena da luči aminokiseline. Kao rezultat toga, više aminokiselina ulazi u mišiće.

Pored visoko-kvalitetnog koncentrata whey proteina, Superior 14 Hydro Whey Zero Protein  sadrži napredni HIDROLIZOVANI whey protein koji ima najbrže vreme apsorbovanja od svih proteina, te zbog toga, vrši direktan transfer anaboličkih i anti-kataboličkih aminokiselina u misićna i druga tkiva.

Proteini u Superior 14 Hydro Whey  proteinu  su hidrolizovani u različitim stepenima.

Protein je ključni nutrijent odgovoran za tetive, ligamenta i snagu mišića. Efikasnost proteina je u hranjivosti i u pružanju podrške oporavku i procesu rasta, više snage bez povreda i proizvodnja moćnog i čistog mišićnog rasta.

Telo ne može da proizvodi esencijalne aminokiseline i da stimuliše sintezu proteina da bi postavila osnovu za rast mišića. Ovaj pametni dodatak aminokiselina razgranatog lanca pomoći će vašim mišićima da počnu da rastu i podržaće anabolizam čak i više od uzimanjasamog whey proteina. Superior 14 je takođe dodao enzim laktazu za optimalno varenje i unos proteina u telo.

Naručite Hydro Whey Zero danas i osetite sve prednosti koje ovaj proizvod može pružiti vašem telu. Sa svojom visokom koncentracijom proteina, brzom apsorpcijom i podrškom za mišićnu izgradnju, Hydro Whey Zero je savršen izbor za sve koji žele postići vrhunske rezultate u treningu.

 

Community Verified icon

Dodatne informacije

UKUS

Čokolada

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Superior 14 Hydro Whey Zero 908g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  Vaša korpa
  Your cart is emptyReturn to Shop