Superior 14 Whey Core 908g

Home » Prodavnica » Superior 14 Whey Core 908g
Akcija!

Superior 14 Whey Core 908g

Šifra proizvoda: - Kategorije: , , Oznaka: Brand:

Kratak opis:

 • 25g proteina po serviranju!
 • 5,1g BCAA i 3,9g L-Glutamina po serviranju!
 • Dodati digestivni enzimi
 • 100% visokoprocentna proteinska mešavina sa enzimima za bolje varenje, apsorpciju i dugoročnu izgradnju mišića.

Originalna cena je bila: 3,990.00 RSD.Trenutna cena je: 2,590.00 RSD.

Da li Vam je važan kvalitet i želite samo najbolje? 

Predstavljamo Vam jedan od najkvalitetnijih proteina surutke, koje možete naći na tržištu!

Superior 14 Whey Core  je idealan za sve, koji žele povećati dnevni unos proteina, a pogotovo za sve, koji žele povećati mišićnu masu, izgubiti telesnu težinu ili koji žele voditi brigu o mišićnoj masi.

Zašto izabrati Superior 14 Whey Core?

Whey Core protein je  visokokvalitetni miks koncentrata i izolata proteina surutke, sa dodatim digestivnim enzimima, fantastičnog ukusa i bez aspartama, hrani mišiće i sprečava razgradnju i ubrzava oporavak

Ne samo da ćete svoje mišiće nahraniti optimalnim proteinom surutke, već ćete zaista uživati u svakom gutljaju vaših šejkova. A najbolje je što možete uživati u najukusnijim kombinacijama bez dodanog šećera ili aspartama.

Poboljšano mišićno gorivo Svaki Whey Core obezbeđuje do 25 g. optimalnog proteina surutke i više od 6 grama. aminokiselina razgranatog lanca za anaboličke procese.Dodatna podrška, posebno tokom oporavka mišića, ova formula je pojačana glutaminom.

Visoko proteinski proizvod koji ne samo da će vam pomoći da izgradite više mišića, već će održavati i teško zarađenu masu, dajući vam alate koji su vam potrebni da biste postali jači svaki dan. Pored kompletnog aminokiselinskog profila, Whey Core sada obezbeđuje  i kompletnu paletu vitamina. Ukratko, obogaćen je mišićnim gorivom i stvarnim hranljivim sastojcima koji su vam potrebni da pređete na sledeći korak i dalje.

Obogaćen višestrukim DIGEZIME® enzimima Superior Whey Core je prvi u rangiranju svarljivosti.

Patentirao je DigeZime® kompleks, mešavinu digestivnih enzima koji sadrže amilazu, proteazu, celulazu, laktazu i lipazu. Ovi enzimi su otporni na želučane sokove, pomažući razgradnju proteina tokom varenja i na taj način povećavaju njihov unos u organizam i samim tim mišiće. Takođe, lakša digestija će sprečiti oticanje i smanjiti druge gastrointestinalne probleme obično povezane sa unosom proteina surutke.

Pogodan za konzumaciju nakon treninga kao dopuna proteina za vaše mišiće. Protein koji se dobija iz surutke je odličan izvor esencijalnih aminokiselina. Protein doprinosi rastu i održavanju mišićne mase i održavanju normalnih kostiju. * * Ove izjave su naučno dokazane od strane Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA) i odobrene od strane Evropske komisije (EK).

 

Superior Whey Core protein sadrži nutrijente najveće biološke vrednosti koji su trenutno dostupni na tržištu.

Zbog svog sastava ovo je jedan od najidealnijih proteina za izgradnju čiste mišićne mase.

Veoma lako se vari i veoma brzo apsorbuje tako da njegove aminokiseline pored toga što učestvuju u izgradnji mišića pružaju i neophodni izvor energije.

San svakog vežbača je da njegovo telo reaguje na trening kako on to očekuje. Uglavnom se to ne događa. Zašto? Većina proizvoda ne sadrži dovoljno proteina niti pravih aminokiselina koji će omogućiti najbolji mogući mišićni rast.

Odgovor dolazi u novom obliku današnjice: SUPERIOR WHEY CORE!

Svaki obrok sadrži:

 • Sve potrebne aminokiseline koje su potrebne za rast čiste mišićne mase

 

 • Dovoljnu količinu proteina neophodnu za mišićni rast

 

 • Brzu apsorpciju zbog koje će mišići dobiti potrebne proteine odmah nakon treninga tokom takozvane prilike za povećanje mišićne mase

 

25 g čistog proteina,Superior Whey Core se sastoji od surutkinog koncentrata, surutkinog izolata i peptida glutamina i dodatnog BCAA.

Prozvodnja Superior Whey Corea se odvija na niskim temperaturama što onemogućuje denaturiranje proteina ostavljajući mu visok nivo čistoće i visoku biološku vrednost.

Mišićima su neophodne aminokiseline razgranatog lanca BCAA i glutamin za razvoj i regeneraciju. Superior Whey Core protein sadrži idealnu proporciju ovih esencijalnih nutrijenata najveće moguće čistoće i kvaliteta.

Dodatak glutaminskih peptida, koji su inače najbolji izvor glutamina, poboljšava oporavak nakon treninga mnogo bolje nego običan glutamin zato što su kod peptida molekuli stabilniji i omogućavaju maksimalnu apsorciju i iskorišćenost. Konzumiranje neposredno posle treninga pomaže da se popune prazna aminokiselinska skladišta u mišićima i time ubrza regeneracija.

Dodatne informacije

Težina 0.908 kg
Ukusi

Čokolada, Vanila, Jagoda, Jabuka-Pita

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Superior 14 Whey Core 908g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  Vaša korpa
  Your cart is emptyReturn to Shop