Poštovani korisnici, molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće uslove kupovine.

Opšti uslovi kupovine

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici ProteiniSrbija prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja  primenjujemo

Opisi proizvoda

ProteiniSrbija nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene su na sajtu sa uračunatim PDV-om. ProteiniSrbija ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

ProteiniSrbija zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Uslovi kupovine na internet prodavnici ProteiniSrbija

ProteiniSrbija je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji. Detaljni uslovi kupovine navedeni su u ovom tekstu. Molimo vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu.

 

I NARUČIVANJE

Prilikom naručivanja proizvode unosite podatke o naručiocu i mestu isporuke.Potrebno da navedete podatke o naručiocu i adresu gde je potrebno paket isporučiti. Podaci o naručiocu su podaci koji će biti navedeni na računu koji će vam biti poslat zajedno sa pošiljkom. Ukoliko kupujete kao fizičko lice, kao podatke o naručiocu navedite podatke iz lične karte. Ukoliko naručujete kao pravno lice (firma) navedite važeće podatke o firmi.

Podaci o mestu isporuke su podaci gde želite da pošaljemo pošiljku. Molimo vas da sve podatke navedete što preciznije kako bi vas kuriri koji uručuju pošiljke što lakše pronašli. U slučaju neispravno unetih podataka, može doći do vraćanja vaše pošiljke i/ili sporije isporuke.

 

II PLAĆANJE

ProteiniSrbija podržava  plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu porudžbine i njih snosi kupac, cena dostave iznosi 390,00rsd za sve porudžbine.

III DOSTAVA

Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Republike Srbije.

Troškove dostave plaćate kuriru zajedno sa proizvodima, prilikom preuzimanja pošiljke.

Cena dostave iznosi fiksno 390,00rsd za bilo koju porudžbinu.

 

 

IV REKLAMACIJE

ProteiniSrbija posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije i poštuje prava svojih kupaca.

 

Potrošač  reklamaciju može izjaviti telefonom, pisanim putem ili elektronskim putem (putem mejla na adresu ProteiniSrbijapodrska@gmail.com).

Potrošač reklamaciju može izjaviti isključivo uz dostavu dokaza o kupovini (kopija računa, slip itd).

 

 

Pravo na odustajanje

U skladu za važećim Zakonom o zaštiti potrošača  („Sl. glasnik RS“, br.62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) obaveštevamo vas o sledećem:

 

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija izjavom o odustanku ukoliko je poslata u roku od 14 dana, od dana kada je roba dospela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik, bez navođenja razloga.

Odustajanjem od ugovora potrošač se oslobađa svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način (u daljem tekstu: obrazac za odustanak).

Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti priložen originalan račun i obrazac – izjava o odustanku od ugovora.

Potrošač nema pravo na odustanak od ugovora prema Članu 37. tačka 5 Zakona o zaštiti potrošača ukoliko je roba koja je isporučena zapečaćena a otpečaćena je nakon isporuke te se s toga ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga.

Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata ProteiniSrbija

ProteiniSrbija može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu ProteiniSrbija u zavisnosti od toga šta nastupa prvo.

 

Potrošač je dužan da vrati robu ProteiniSrbija, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac- Izjavu o odustanku od ugovora

0
    0
    Vaša korpa
    Your cart is emptyReturn to Shop