Politika Privatnosti

ProteiniSrbija obavezuje  se da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o klijentima i podatke neophodne za poslovanje našeg online web shopa  , kao i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci kao što je e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim novostima i obaveštenjima ukoliko ste se opredelili za ovu opciju prilikom registracije ili kreiranja porudžbine. Osim izbora da učestvuju u marketinškim kampanjama prilikom registracije ili kreiranja online porudžbine,kupcima dajemo mogućnost da se naknadno odjave sa naših mailing lista ukoliko to žele.

Podaci koji se prikupljaju u gore naznačene svrhe su:

Ime, prezime, datum rođenja, pol, adresa, broj mobilnog telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.

 

Prilikom registracije samostalno birate Vaše korisničko ime (username) i lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem sajtu ProteiniSrbija.rs

Ukoliko koristite ProteiniSrbija web prodavnicu  kao registrovani korisnik, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu.

Korišćenjem ProteiniSrbija.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.

Način korišćenja informacija

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i raspored istog. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja vaših (zajedničkog) interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

ProteiniSrbija neće svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnh lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naših sistema. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama do 18 godina.

Pregled i promene Vaših ličnih informacija

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu. Molimo Vas da odmah ažurirate svoje podatke nakon registracije.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Istorija kupovine

ProteiniSrbija omogućava uvid u istoriju podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.

Statusne notifikacije

Koristimo automatizovani sistem obaveštavanja klijenata o statusu porudžbina koje su kreirali, a koji podrazumeva slanje e-mail poruke. Ove notifikacione poruke isključivo imaju za cilj povećanje transparentnosti rada ProteiniSrbija web prodavnice i poboljšanje kvaliteta usluge našim kupcima. Zbog toga što ove poruke u sebi sadrže informacije relevantne za procesiranje kreiranih online porudžbina, one ne mogu biti deaktivirane na zahtev klijenta.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati putem email-a ProteiniSrbijapodrska@gmail.com

0
    0
    Vaša korpa
    Your cart is emptyReturn to Shop