SUPERIOR 14 CREATINE Monohydrate 100% 300g

Home » Prodavnica » SUPERIOR 14 CREATINE Monohydrate 100% 300g
Akcija!

SUPERIOR 14 CREATINE Monohydrate 100% 300g

Kategorija: Oznake: , Brand:

Kratak opis:

Povećajte mišićni rast uz Tesla 100% Creatine Monohydrate. Naučno je dokazano da kreatin povećava telesne performanse i pomaže u bržem oporavku mišića tokom vežbanja, dajući vam više snage, brzine i izdržljivosti nego ikad pre.

Original price was: 2,390.00 RSD.Current price is: 1,990.00 RSD.

Nema na zalihama

Najprodavaniji suplement u sportskoj ishrani, a pojavio se tek u 90-tima! Zašto je tako popularan? Možemo reći da se kreatin najviše isplati po pitanju delotvornosti. To je glavni energent za mišićne kontrakcije. Suplementiranje ovim preparatom izaziva porast nivoa fosfokreatina u mišićima (glavni činilac  u sintezi ATP-a)

 

Kreatin je supstanca koju prirodno proizvodi ljudskom telu kao izvor energije za mišiće. Do sinteze dolazi u sintetiše se u jetri, ali i u pankreasu i bubrezima. Kreatin se formira u telu od aminokiselina arginin, metionin i glicin i sadrži hemijsku energiju – ATP. Organizam prosečne osobe proizvede dnevno oko 2 g kreatina.

Kreatin pospešuje obnovu ATP-a koji se koristi prilikom rada mišića, te se njegovom suplementacijom ostvarujete i „produženi rad“ tj. veća snagu i bolja izdržljivost. Kreatin se unosi i putem ishrane i najviše ga ima u crvenom mesu i ribi. Uneti kreatin se 98% deponuje u mišićima, dok se preostali deo deponuje u mozgu, srcu i drugim organima, a višak kreatina se izluči preko bubrega u obliku kreatinina.

Kreatin monohidrat vam takođe može pomoći da postignete nalete energije, posebno tokom aktivnosti visokog intenziteta. Takođe može pomoći u jačanju moždanih funkcija.

Superior 14  100% Creatine Monohydrate dostupan je u obliku praha bez arome.

Pomešajte 1 mericu (5 g) sa vodom ili vašim omiljenim napitkom odmah nakon treninga. Za najbolje rezultate, uzmite po 1 mericu (5 g) pre i posle treninga.

Pakovanje 300gr. 60 serviranja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SUPERIOR 14 CREATINE Monohydrate 100% 300g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša korpa
    Your cart is emptyReturn to Shop