1 Tesla 100% Kreatin Monohidrat 500g

Home » Prodavnica » 1 Tesla 100% Kreatin Monohidrat 500g
Akcija!

1 Tesla 100% Kreatin Monohidrat 500g

Kratak opis:

 1. Povećanje sportskih performansi
 2. Poboljšanje mišićnog rasta
 3. Brži oporavak
 4. Poboljšanje kognitivnih funkcija
 5. Bezbenost i pouzdanost

Originalna cena je bila: 3,290.00 RSD.Trenutna cena je: 2,890.00 RSD.

Nema na zalihama

Kreatin monohidrat je jedan od najistraženijih i najpopularnijih dodataka ishrani među sportistima i rekreativcima. Ovaj suplement se koristi s ciljem poboljšanja sportskih performansi, mišićnog rasta i oporavka. Evo detaljnijeg pregleda kreatina monohidrata, njegovih prednosti i razloga zašto se preporučuje korišćenje:

Šta je kreatin monohidrat?

Kreatin je supstanca koja se prirodno stvara u ljudskom telu od aminokiselina metionina, glicina i arginina. Kreatin se skladišti u mišićima u obliku kreatin-fosfata, koji je ključan za stvaranje adenozin trifosfata (ATP), energije koja se koristi u mišićima tokom kratkotrajnih, visokointenzivnih aktivnosti poput treninga snage ili eksplozivnih sportova.

Prednosti kreatin monohidrata:

 1. Povećanje sportskih performansi: Kreatin monohidrat može poboljšati snagu, izdržljivost i performanse tokom intenzivnih treninga. Povećanje nivoa kreatin-fosfata u mišićima omogućava brži regenerativni proces ATP-a, što doprinosi povećanoj energiji tokom kratkih, ali visoko intenzivnih aktivnosti.
 2. Poboljšanje mišićnog rasta: Kreatin može podstaći povećanje mišićne mase i volumena. Povećana količina vode zadržana u mišićima (koja je posledica kreatina) može doprineti punoćom i većim izgledom mišića.
 3. Brži oporavak: Korišćenje kreatina može doprineti bržem oporavku mišića nakon treninga, smanjujući upalu mišića i omogućujući brži povratak treningu.
 4. Poboljšanje kognitivnih funkcija: Nekoliko istraživanja pokazalo je da kreatin može imati pozitivan uticaj na kognitivne funkcije, poput poboljšanja pamćenja i koncentracije.
 5. Bezbenost i pouzdanost: Kreatin monohidrat je jedan od najistraženijih dodataka ishrani, i smatra se sigurnim za većinu ljudi kada se koristi u preporučenim dozama. Takođe, dostupan je u obliku praha, što ga čini pristupačnim i jednostavnim za korišćenje.

Zašto  koristiti Tesla Kreatin monohidrat :

Kreatin monohidrat se preporučuje sportistima i rekreativcima koji žele poboljšati performanse tokom treninga, povećati mišićnu masu, ubrzati oporavak nakon treninga i unaprediti kognitivne funkcije. Takođe, može biti koristan i za osobe koje se bave aktivnostima koje zahtevaju kratkotrajne, ali eksplozivne napore, kao što su sprintevi, skakanje ili bavljenje sportovima poput fudbala, košarke ili dizanja tegova.

Važno je napomenuti da individualni odgovor na kreatin može varirati, te se pre upotrebe ili promene režima ishrane, uvek preporučuje konsultacija sa lekarom ili nutricionistom kako bi se osiguralo da je kreatin odgovarajući za vaše specifične potrebe i zdravstveno stanje.

 

Pakovanje 500grama 100 serviranja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „1 Tesla 100% Kreatin Monohidrat 500g“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  Vaša korpa
  Your cart is emptyReturn to Shop