fbpx

01 Tesla Hydro Whey Zero 2.27Kg

Home » Prodavnica » 01 Tesla Hydro Whey Zero 2.27Kg
Akcija!

01 Tesla Hydro Whey Zero 2.27Kg

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Brand:

Kratak opis:

  • 30 g visokokvalitetnih nemasnih proteina po porciji
  • Bez dodatog šećera 
  • Manje od 1g ugljenih hidrata po porciji
  • Hrani mišiće i sprečava razgradnju
  •  Ubrzava oporavak
  •  Brza apsorpcija

5,530.00 рсд

Tesla Hydro Whey Zero  obezbeđuje impresivnih 30 g visokokvalitetnih nemasnih proteina po porciji, sa dodatkom BCAA koji pomažu vašem telu da mišiće nakon intenzivnih vežbi.

Kombinujući L-leucin, L-izoleucin, L-valin i L-glutamin u mešavinu, ova formula nema dodatog šećera i manje od 1g ugljenih hidrata po porciji. Telo ne može da proizvodi esencijalne aminokiseline i da stimuliše sintezu proteina da bi postavila osnovu za rast mišića. Ovaj pametni dodatak aminokiselina razgranatog lanca pomoći će vašim mišićima da počnu da rastu i podržaće anabolizam čak i više od uzimanja običnog whey proteina proteina samog. Tesla je takođe dodao enzim laktazu za optimalno varenje i unos proteina u telo.

Pored visoko-kvalitetnog koncentrata whey proteina, Tesla HYDRO WHEY  sadrži napredni HIDROLIZOVANI whey protein koji ima najbrže vreme apsorbovanja od svih proteina, te zbog toga, vrši direktan transfer anaboličkih i anti-kataboličkih aminokiselina u misićna i druga tkiva.

Proteini u Tesla HYDRO WHEY proteinu  su hidrolizovani u različitim stepenima.

Protein je ključni nutrijent odgovoran za tetive, ligamenta i snagu mišića. Efikasnost proteina je u hranjivosti i u pružanju podrške oporavku i procesu rasta, više snage bez povreda i proizvodnja moćnog i čistog mišićnog rasta.

Tesla Hydro Whey  sadrži hidrolizovani kolagen. Kliničke studije su dokazale da oralno konzumiranje samo 10 grama hidrolizovanog kolagena na dan smanjuje bol u zglobovima i povećava gustinu koštane mase, tako što stimulira diferencijaciju i aktivnost osteoblasta, ćelije koja gradi kosti, umesto osteoklasta, koja ih uništava.

Tesla HYDRO WHEY je preko 88% protein i sadrži gotovo ništa masti ili ugljenih hidrata. On pruža nakvalitetniji izvor proteina, koji ne samo da povećava sintezu proteina, volumen ćelija i misićni anabolizam, dok istovremeno štite zglobove i hrskavice, već i jačaju imuni sistem i smanjuju nivo lošeg (LDL) holesterola i smanjuju mogućnost srčanih bolesti.

 

Dodatne informacije

Ukus

Čokolada, Cookies n Cream

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „01 Tesla Hydro Whey Zero 2.27Kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0