SUPERIOR 14 MJS VITAMIN 90tbl

Home » Prodavnica » SUPERIOR 14 MJS VITAMIN 90tbl
Akcija!

SUPERIOR 14 MJS VITAMIN 90tbl

Kategorije: , Brand:

Kratak opis:

M.J.S.  – Mešavina suplemenata sa vitaminima, mineralima, biljnim ekstraktima, aminokiselinama, msm, glukozaminom i hondroitinom

Sastojci koji imaju blagotvorne efekte na vaš život i zdravlje. Efikasnost garantuju i dodane aminokiseline sa razgranatim lancem.

Originalna cena je bila: 2,990.00 RSD.Trenutna cena je: 2,490.00 RSD.

M.J.S. Vitamin

M.J.S.  - Mešavina suplemenata sa vitaminima, mineralima, biljnim ekstraktima, aminokiselinama, msm, glukozaminom i hondroitinom

Vitamini igraju ogromnu ulogu u metabolizmu i gotovo u pravilnoj upotrebi svih drugih suplemenata koje uzimamo. Ono što osećamo od prvih dana je toniranje tela i mnogo više akcije od svih ostalih dodataka.

Svakoj biološkoj funkciji su potrebni vitamini da bi ispunili svoju svrhu. Od jačanja imunološkog sistema do metabolizma proteina i ugljenih hidrata i od dobrog zdravlja kostiju do zdravlja kože i lica.

M.J.S. Vitamin obezbeđuje sve vitamine koji su nam potrebni, biljni ekstrakti, aminokiseline, beta-alanin, taurin, karnitin, nekoliko popularnih biljnih ekstrakata poput citrusnog aurancija i ekstrakta zelenog čaja, sadrži popularni glukozamin sulfat, hondroitin sulfat i msm i neke druge važne sastojke.

Sastojci koji imaju blagotvorne efekte na vaš život i zdravlje. Efikasnost garantuju i dodane aminokiseline sa razgranatim lancem.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SUPERIOR 14 MJS VITAMIN 90tbl“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša korpa
    Your cart is emptyReturn to Shop