fbpx

WHEY SPORT PROTEIN XLINE 2 KG

Home » Prodavnica » WHEY SPORT PROTEIN XLINE 2 KG

WHEY SPORT PROTEIN XLINE 2 KG

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: , , Brand:

Kratak opis:

 • Izgradnja čistih mišića
 • Brži oporavak
 • Mršavljenje
 • Manje holesterola i bolji krvni pritisak
  Pakovanje: 2 kg 66 serviranja

4,700.00 рсд

Očisti

Blastex Whey Sport Protein je whey protein koncentrat visoke biološke vrednosti koji se koristi za nadoknadu manjka proteina u ishrani. Proteini pomažu u održavanju zdravlja kostiju I doprinosi rastu mišićne mase.

PREDNOSTI Whey proteina

1. Izgradnja čistih mišića:  Whey protein i treninzi unapređuju sintezu mišića i podstiču rast mišića

2. Brži oporavak: Studija  je pokazala da se kod vežbača koji uzimaju  whey protein snaga povećava za 30 procenata i da nivo LDH (laktat dehidrogenaza) koji utiče na oštećenje mišića značajno opada.

3. Mršavljenje: Ljudi koji konzumiraju whey protein značajnu smanjuju procenat masti u telu i duže zadržavaju snagu mišića.

4. Manje holesterola i bolji krvni pritisak: Whey protein smanjuje i nivo ukupnog holesterola, uključujući i loš (LDL) holesterol. Korist će imati i vaš krvni pritisak koji neće drastično oscilirati.

Zašto su proteini toliko važni?

Proteini su važna komponenta svake ćelije u telu. Bez njih nema ni izgradnje, ni oporavka mišića. Od njih nastaju enzimi i hormoni, od njih zavisi imunitet, a uz to grade i kožu, hrskavicu i krv.

Uz ugljene hidrate i masti, protein je makronutrijent, što znači da je telu potreban u relativno velikim količinama, ali za razliku od masti i ugljenih hidrata, telo ne može da ga skladišti i zato moramo da ga unosimo stalno.

Predstavljamo vam samo neke od važnih uloga koje protein igra u našem organizmu:

Zdravlje mišića

Proteini igraju važnu ulogu u kontrakciji i koordinaciji mišića. Prisutni su u mišićnom tkivu u vidu mnogih mikrofilamenata (aktinskih niti koje grade citoskelet, važan element ćelija). Takođe, od dostupnosti adekvatnih proteina, zavisi i rast mišića.

Imunitet

Proteini su ključni za izgradnju imunog sistema. Telo ima svoj odbrambeni mehanizam zahvaljujući kojem se štiti od „napadača“ u vidu bakterija, virusa i drugih mikroorganizama. U tome učestvuju antitela, odnosno posebni proteini koji imaju sposobnost detektovanja i uništavanja stranih „tela“ u našem organizmu.

Izvor energije

Proteini su jedan od neophodnih izvora energije. Ukoliko ne unosite dovoljno proteina ili generalno gladujete, vaše telo će koristiti sopstvene proteine, kako bi normalno funkcionisalo. U prevodu, pošto ne akumulira dodatne proteine i enzime, razložiće mišiće kako bi došlo do aminokiselina.

Regeneracija organizma

Proteini su ključni za regeneraciju i zdravo funkcionisanje organizma. Telu su konstantno potrebne aminokiseline, kako bi gradilo nove ćelije i tkiva, poput noktiju, kose i kože. Ćelije od kojih je izgrađen sistem organa za varenje, koža i krv, žive svega nekoliko nedelja i zato se stalno stvaraju nove. Tog procesa nema bez proteina.

Upotreba: 1 do 3 serviranja dnevno. Jedno serviranje iznosi 30grama praha rastvorenog u 250ml vode ili mleka. Najbolje je uzimati odmah nakon treninga, ili u toku dana između obroka.

Blastex Whey Sport Protein je whey protein koncentrat visoke biološke vrednosti koji se koristi za nadoknadu manjka proteina u ishrani. Proteini pomažu u održavanju zdravlja kostiju I doprinosi rastu mišićne mase.

Upotreba: 1 do 3 serviranja dnevno. Jedno serviranje iznosi 30grama praha rastvorenog u 250ml vode ili mleka. Najbolje je uzimati odmah nakon treninga, ili u toku dana između obroka.

Pakovanje: 2 kg

Nutritivne vrednosti:

zawartość w / amount in 100 g 30 g 60 g 90 g
wartość energ. / energy value 1650kJ/390kcal 495kJ/117kcal 990kJ/234kcal 1485kJ/351kcal
tłuszcz / fat 5,9 g 1,8 g 3,5 g 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone /
of which saturated fatty acids 3,8 g 1,1 g 2,3 g 3,4 g
węglowodany / carbohydrates 14,2 g 4,3 g 8,5 g 12,8 g
w tym cukry / of which sugars 9,8 g 2,9 g 5,9 g 8,8 g
białko / protein 70 g 21 g 42 g 63 g
sól / salt
koncentrat białka serwatki /
whey protein concentrate 87,5 g 26,2 g 52,5 g 78,7 g
maltodekstryna / maltodextrin 4,7 g 1,4 g 2,8 g 4,2 g
dekstroza / dextrose 4,6 g 1,4 g 2,8 g 4,1 g

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Ukusi

Čokolada, Čokolada-Nugat, Cookies, Bela čokolada-Ananas, Vanila, Bela čokolada-Jagoda

3 recenzije za WHEY SPORT PROTEIN XLINE 2 KG

 1. blank

  Jovan Milosević

  Čokolada-Nugat preporuka za njega.

 2. blank

  Aleksandar Bilić

  Najbolji odnos cene i kvaliteta i ukusi su prijatni

 3. blank

  Zoki Djordjevic

  Lako se muti i ne prave se grudvice prilikom muckanja. Jako dobar protein, preporučujem svakom.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0