fbpx

USP Labs Jack3d Pre-Workout 45 serviranja

Home » Prodavnica » USP Labs Jack3d Pre-Workout 45 serviranja
Akcija!

USP Labs Jack3d Pre-Workout 45 serviranja

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Brand:

Kratak opis:

Jack3d je jedan od najjačih pre trenažnih suplemenata na tržištu. Količina energije i fokus koji on proizvodi su savršeni, napumpanost i vaskularnost su apsolutno neverovatni i uz to,nema pada energije, nadutosti, glavobolje kao ni propalih treninga!

3,490.00 рсд

Očisti

Volite li da imate gomilu neiscrpne energije u toku treninga? Naravno ,svi mi to volimo! Ne postoji ništa toliko dobro kao prava fprmula za konzumiranje pre treninga koja pomaže da sa neverovatnom lakoćom odradite trening kako bi ostvarili zadate ciljeve.Upravo ta kombinacija je USP-ov Jack3d.Jer sa slabim treninzima mozete zaboraviti napredak!
Jack 3d Vam podstiče pozitivnu agresivnost i mogucnost da odradite trening punom parom, odradite više serija i dugotrajno održite stabilnu energiju, sa jakim mišićnim pumpama. Jack3d je jedan od najjačih pre trenažnih suplemenata na tržištu. Količina energije i fokus koji on proizvodi su savršeni, napumpanost i vaskularnost su apsolutno neverovatni i uz to,nema pada energije, nadutosti, glavobolje kao ni propalih treninga!

Jack 3d stoji ispred svih ostalih suplemenata za pre treninga iz razloga sto je većina pre-workout preparata na tržištu nesavršena jer su puni primesa koje podižu insulin i time povećavaju zalihe masti. Nažalost više od tri četvrtine takvih pre-workout proizvoda sadrži neefektivni prah koji sprečava sagorevanje masti. USP-ov Jack3d sadrži samo najkvalitetnije materije, tako da će te za svoje pare kupovinom Jack3d mnogo uštedeti i biti oduševljeni njegovim efektima.
UPOTREBA: Pocetna doza Jack3d je jedna dozirna merica pomesana u 1.5dl vode 30-45 minuta pre treninga ili fizicke aktivnosti, posle 5-7 dana dozu mozete pojacati dozu na 1.5-2 dozirne merice. Ne prelaziti vise od 3 dozirne merice u roku 24 sata.

Dodatne informacije

UKUSI

Lemon-Lime, Raspberry Lemonade

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „USP Labs Jack3d Pre-Workout 45 serviranja“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

0