fbpx

1 Tesla HYPER WHEY 5Kg

Home » Prodavnica » 1 Tesla HYPER WHEY 5Kg
Akcija!

1 Tesla HYPER WHEY 5Kg

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznaka: Brand:

Kratak opis:

  •  Hrani mišiće i sprečava razgradnju
  •  Ubrzava oporavak
  •  Pojačan aminokiselinski matriks – L-leucin, L-glutamin, Taurin
  •  Fantastični ukusi
  •  Brza apsorpcija
  •  Sa dodatkom digestivnih enzima
  • Bez aspartama 
25g proteina✅ 6,5g BCAA✅ Digestivni enzimi✅ 156 serviranja✅  Aspartam Free

8,990.00 рсд

Tesla HYPER WHEY Protein je napredna proteinska formula sa dodatkom digestivnih enzima za optimalno usvajanje i apsorpciju.

Ovaj ukusni WHEY  Protein MatrikS pruža 25 g visokokvalitetnih proteina i samo 2,6 g ugljenih hidrata po porciji.

Sa dodatkom BCAA i L-glutamina koji pomažu u sprečavanju umora i efikasno dopunjuju vaše mišiće. Dostupan u ukusima čokolade, jagode, banane i vanile.

Ne samo da ćete svoje mišiće nahraniti optimalnim proteinom surutke, već ćete zaista uživati u svakom gutljaju vaših šejkova. A najbolje je što možete uživati u najukusnijim kombinacijama bez dodanog šećera ili aspartama.

Poboljšano mišićno gorivo Svaki TESLA HYPER WHEY  obezbeđuje do 25 g. optimalnog proteina surutke i više od 6 grama. aminokiselina razgranatog lanca za anaboličke procese.Dodatna podrška, posebno tokom oporavka mišića, ova formula je pojačana glutaminom.

Visoko proteinski proizvod koji ne samo da će vam pomoći da izgradite više mišića, već će održavati i teško zarađenu masu, dajući vam alate koji su vam potrebni da biste postali jači svaki dan. Pored kompletnog aminokiselinskog profila, HYPER Whey sada obezbeđuje  i kompletnu paletu vitamina. Ukratko, obogaćen je mišićnim gorivom i stvarnim hranljivim sastojcima koji su vam potrebni da pređete na sledeći korak i dalje.

Patentirao je DigeZime® kompleks, mešavinu digestivnih enzima koji sadrže amilazu, proteazu, celulazu, laktazu i lipazu. Ovi enzimi su otporni na želučane sokove, pomažući razgradnju proteina tokom varenja i na taj način povećavaju njihov unos u organizam i samim tim mišiće. Takođe, lakša digestija će sprečiti oticanje i smanjiti druge gastrointestinalne probleme obično povezane sa unosom proteina surutke.

Pogodan za konzumaciju nakon treninga kao dopuna proteina za vaše mišiće. Protein koji se dobija iz surutke je odličan izvor esencijalnih aminokiselina. Protein doprinosi rastu i održavanju mišićne mase i održavanju normalnih kostiju. * * Ove izjave su naučno dokazane od strane Evropske agencije za bezbednost hrane (EFSA) i odobrene od strane Evropske komisije (EK).

Zbog svog sastava ovo je jedan od najidealnijih proteina za izgradnju čiste mišićne mase.

Veoma lako se vari i veoma brzo apsorbuje tako da njegove aminokiseline pored toga što učestvuju u izgradnji mišića pružaju i neophodni izvor energije.

San svakog vežbača je da njegovo telo reaguje na trening kako on to očekuje. Uglavnom se to ne događa. Zašto? Većina proizvoda ne sadrži dovoljno proteina niti pravih aminokiselina koji će omogućiti najbolji mogući mišićni rast.

Svaki obrok sadrži:

  • Sve potrebne aminokiseline koje su potrebne za rast čiste mišićne mase

 

  • Dovoljnu količinu proteina neophodnu za mišićni rast

 

  • Brzu apsorpciju zbog koje će mišići dobiti potrebne proteine odmah nakon treninga tokom takozvane prilike za povećanje mišićne mase

 

25 g čistog proteina,Tesla HYPER   Whey protein se sastoji od surutkinog koncentrata, surutkinog izolata i peptida glutamina i dodatnog BCAA.

Prozvodnja  se odvija na niskim temperaturama što onemogućuje denaturiranje proteina ostavljajući mu visok nivo čistoće i visoku biološku vrednost.

Mišićima su neophodne aminokiseline razgranatog lanca BCAA i glutamin za razvoj i regeneraciju. 

Dodatak glutaminskih peptida, koji su inače najbolji izvor glutamina, poboljšava oporavak nakon treninga mnogo bolje nego običan glutamin zato što su kod peptida molekuli stabilniji i omogućavaju maksimalnu apsorciju i iskorišćenost. Konzumiranje neposredno posle treninga pomaže da se popune prazna aminokiselinska skladišta u mišićima i time ubrza regeneracija.

Dodatne informacije

Ukus

Čokolada, Jagoda, Vanila, Banana

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „1 Tesla HYPER WHEY 5Kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0